Ο Απόλλων απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του

Μέσω της πλατφόρμας Ticketmaster διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια για τα παιχνίδια του Απόλλωνα στην φετινή Basket League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ομάδα μας επέστρεψε δυναμικά στην κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ και η KAE Oscar Απόλλων 1926 ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Basket League πλέον διατίθενται και από το διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Ticketmaster.

Από την Ticketmaster μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τσεκάρουν τις διαθέσιμες θέσεις και να αγοράσουν εισιτήρια για συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά και εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα όσοι ενδιαφέρονται, καλό θα είναι να κλείσουν άμεσα τη θέση που επιθυμούν, αφού η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και η ζήτηση είναι μεγάλη! Όσοι κλείσουν θέση θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της KAE Oscar Απόλλων 1926 στο κέντρο της Πάτρας στη διεύθυνση Κανάρη 15 στον 1ο όροφο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (2611811731).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

– www.ticketmaster.gr

– Call Center 2108938111: Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου 09:00-21:00, καθημερινές & σαββατοκύριακα.

– Για την αγορά των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η δήλωση πιστοποιητικού (Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, Διαβατήριο) καθώς και ΑΜΚΑ».