Ο ΝΟΠ συνεχίζει τη λαμπρή του παράδοση στις διοργανώσεις

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τη Δημοτική Αρχή στο 27ο Κύπελλο Άνοιξης, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών (ΝΟΠ), στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», στις 29-30 Μάρτη, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των επιτυχημένων Πανελλήνιων κολυμβητικών αγώνων, που κρατάει από το 1947 με τα Μαραγκοπούλεια στο παλιό λιμάνι.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά την τελετή έναρξης των αγώνων, ο Τάκης Πετρόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Εκ μέρους του Δημάρχου μας Κώστα Πελετίδη καλωσορίζω στην πόλη μας, τη φιλόξενη Πάτρα, τους 600 αθλητές, με τους προπονητές, τους συνοδούς και τους γονείς τους. Ο ΝΟΠ τιμά την παράδοση του στη διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων εθνικής εμβέλειας και ειδικότερα με το Κύπελλο Άνοιξης, που είναι πλέον θεσμός και δίνει ευκαιρίες στους νέους κολυμβητές, συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής κολύμβησης».

Ο Αντιδήμαρχος απένειμε έπαθλα στις αθλήτριες που διακρίθηκαν στα διάφορα αγωνίσματα και τις ηλικιακές κατηγορίες και είχε εγκάρδια συνομιλία μαζί τους, όπως και με στελέχη του ΝΟΠ, προπονητές και κριτές.