Η απόφαση για τον προπονητή της Θύελλας Πατρών

Eλεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε με εντολή του Εισαγγελέα ο βοηθός προπονητή της Θύελλας Πατρών, μετά τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Φώτης Αραβαντινός», σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στην εκπομπή του Προκόπη Κόγκου στον Peloponnisos FM 104.1 πριν λίγο ο δημοσιογράφος, Αποστόλης Νικολόπουλος

Ο βοηθός προπονητή της γηπεδούχου ομάδας πέρασε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, καθώς σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας, σε βαθμό πλημμελήματος.

Η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν αθωωτική για τον προπονητή της Θύελλας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους με εντολή Εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω Δημήτρης Γκαβέρας, δήλωσε στην “Πελοπόννησο” ότι είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η απόφαση και οδηγός για όμοιες υποθέσεις, συμπληρώνοντας πως η αθλητική δικαιοσύνη απέδειξε ότι πρέπει να την εμπιστευόμαστε. “Η απόφαση μας δικαιώνει” είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: “Ο νέος νόμος είναι πολύ αυστηρός. Ολοι οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεχτικοί για να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα”.

Σημειώνεται πως ο νέος νόμος προβλέπει εξάμηνη ποινή φυλάκισης χωρίς μετατροπή. Η τύχη του ματς θα κριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας.