Τον Αστέρα Λεοντίου βάλτον να παίζει στην Αιγιάλεια

Ο Αστέρας Λεοντίου ως πρωταθλητής του β’ ομίλου, αναμετρήθηκε με όλες τις ομάδες της Αιγιάλειας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο όμιλο. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που μέτρησε κομβικά στην κατάκτηση του τίτλου ήταν το 6/6 στα εδάφη του Αιγίου.

Οι “πράσινοι” πήραν 6 διπλά σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Αχιλλέα Καμαρών (0-2), Απόλλων Αιγίου (0-1), Αστέρα Τέμενης (0-1), Α.Ε. Αιγίου (0-3), Φοίνικα Ζήριας (0-1) και Άβυθο (1-2). Ένα στατιστικό που ήταν κομβικό στην έκβαση της χρονιάς. Όλες αυτές οι νίκες ήταν σημαντικές με αποκορύφωμα ωστόσο το τελευταίο χρονικά “διπλό” στη Ζήρια που επί της ουσίας έφερε το Λεόντιο αγκαλιά με την άνοδο.

Παράλληλα, μπορεί να μη σκόραρε κατά ριπάς, αλλά η αμυντική του λειτουργία ήταν αξιοθαύμαστη. Αυτό ήταν και το κλειδί του φετινού Αστέρα που τον οδήγησε στην άνοδο. Μία άμυνα υποδειγματική που δύσκολα δεχόταν γκολ και όταν αυτό γινόταν συνέβαινε με “αίμα”.

Ενδεικτικό πάντως του πόσο σωστά δούλεψε η άμυνα της ομάδας ήταν το γεγονός ότι κανένας ποδοσφαιριστής δε δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Ένα εξίσου σημαντικό στατιστικό, με τον Αστέρα να “καυχιέται” ότι μπορεί να πάρει και το Κύπελλο Ήθους.