Επιτυχημένος ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων στο νέο γήπεδο του Κρίνου (pics)

Τη Μεγάλη Παρασκευή, το νέο γήπεδο του Κρίνου φιλοξένησε έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ήταν ένας αγώνας γεμάτος πάθος και αθλητικό πνεύμα, που σημάδεψε με την παρουσία του την αθλητική σκηνή της περιοχής.

Συμμετείχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αλλά και φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από όλες τις δημοτικές ενότητες, δημιουργώντας ένα ενθουσιώδες κλίμα γεμάτο αναμνήσεις και αθλητική αλληλεγγύη. Μεταξύ των συμμετεχόντων παρευρέθηκαν και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι κοινοτήτων, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη σημασία στο γεγονός.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια ευπρόσδεκτη πρωτοβουλία που ελπίζουμε να εξελιχθεί σε θεσμό, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση του αθλητισμού και της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση και την επιτυχία αυτού του αξιομνημόνευτου γεγονότος και αναμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα!