Πήγασος Mπεγουλακίου: “Ψάχνεται” για στόπερ, κράτησε Αθανασόπουλο

Διαθέτει εμπειρία, είναι σκληροτράχηλος και φυσικό επακόλουθο η διοίκηση του Πήγασου να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να ανανεώσει την συνεργασία μαζί του. Ο λόγος φυσικά για τον έμπειρο άσο Αντώνη Αθανασόπουλο, τον «βράχο» της άμυνας του Πήγασου Μπεγουλακίου. Eπαφή σύμφωνα με το ρεπορτάζ έγινε και με τους Κώστα Καραχάλιο – Νίκο Τσίμπιτση, όπως και το γκολκίπερ Μούζο που αγωνιζόταν στη Α.Ε. Λιμνοχωρίου και στον ΑΠΟ Αρόης, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Αθανασόπουλο Αντώνη.

Για 2η χρόνια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας ο Αθανασόπουλος .Ο πολύπειρος αμυντικός ,βασικό στέλεχος την σεζόν που πέρασε , θα βοηθήσει το συγκρότημα του Νίκου Τσολόπουλου με το πάθος που τον διακρίνει και θα μεταδώσει τις γνώσεις του στους νεαρούς που θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Αντώνη, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου σου εύχεται πρώτα υγεία και φυσικά πολλές διακρίσεις και επιτυχίες».