Παναγιώτης Σεμιτέκολος: «Κακώς τα είπε αυτά τώρα ο Λουκόπουλος»

Ποικίλες αντιδράσεις και συναισθήματα προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του Άρη Λουκόπουλου στο «Πατρινόραμα» για την περιβόητη «παράγκα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου την εποχή που ο ίδιος μετείχε ενεργά στα κοινά του μέσα από την παρουσία του στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο νυν πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτης Σεμιτέκολος ερωτηθείς σχετικά προέβη στην παρακάτω δήλωση-τοποθέτηση.

«Κακώς ο Άρης Λουκόπουλος μετά από τόσα χρόνια και με την εμπειρία του ως παράγοντας του χώρου αυτού μέσω της Παναχαϊκής, βγήκε και τα είπε όλα αυτά.

Με όλα όσα ανέφερε χαλάει το ίδιο το πρόσωπο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο της τότε Παναχαϊκής. Δεν λέω φυσικά ότι όλα όσα είπε είναι ψέματα, ίσως κάποια από αυτά να έχουν το στοιχείο της υπερβολής.

Όλα αυτά όμως λέγονται μόνο και μόνο σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, μεταξύ μας όπως λέει κι ο λαός κι όχι δημοσίως.

Πρώτα απ’ όλα από αυτά που είπε, αισθάνονται προδομένοι οι ίδιοι οι φίλαθλοι που από το υστέρημά τους δίνουν χρήματα για να πάρουν το διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας (μιλάω γενικότερα κι όχι για την Παναχαϊκή), να την ενισχύουν κάθε Κυριακή και βλέπουν τα αισθήματά τους να γίνονται κομμάτια με το χειρότερο τρόπο.

Κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο όλες αυτές οι δηλώσεις γιατί π.χ. πως ένας επιχειρηματίας που θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο θα το κάνει διαβάζοντας όλα αυτά;

Όχι μόνο δεν θα το κάνει, είναι σίγουρο, αλλά θα σηκωθεί και θα φύγει άρον-άρον μη θέλοντας καν να εμπλακεί με τα κοινά του.

Χθες ήταν η παράγκα, σήμερα είναι το στοίχημα, αύριο κάτι άλλο, πως θα προχωρήσει έτσι το ποδόσφαιρο;».