Παναιγιάλειος: Η «μελανόλευκη» ενίσχυση ξεκίνησε από τα μετόπισθεν

Οι πολλές επαφές και συζητήσεις της διοίκησης του Παναιγιαλείου Γ.Σ. με μεταγραφικούς στόχους αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά». Το κεφάλαιο της ενίσχυσης της Αιγιώτικης ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, «ανοίγει» σήμερα με την ανακοίνωση της πρώτης της μεταγραφής η οποία αφορά τα μετόπισθεν και φυσικά έπεται συνέχεια.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Σπανό (34 χρ.) ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια αναγέννησης της «Μαύρης Θύελλας». Ο πατρινός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με τελευταία τον Άρη Πατρών, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανμοβριακό Ριόλου (Γ΄ Εθνική), ενώ έχει συμμετάσχει και στην «παλιά» Δ΄ Εθνική με τις φανέλες των Τριταιϊκού, Αστραπής, Ζαβλανίου και Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιαλείου στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Ο σύλλογος και ο προπονητής της ομάδας ήταν οι δύο σοβαροί λόγοι που με βοήθησαν να αποδεχτώ την πρόταση της διοίκησης του Παναιγιαλείου. Εγώ το μόνο που μπορώ να δηλώσω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που θα θέσει ο σύλλογος.Τα υπόλοιπα θα τα δουν οι φίλαθλοι του Παναγιαλείου στο γήπεδο.».

Από κει και πέρα οι επαφές των διοικούντων τόσο στο μεταγραφικό πεδίο, όσο και στο θέμα των ανανεώσεων είναι καθημερινές και αναμένεται τα αποτελέσματα αυτών να είναι άμεσα θετικά και σύμφωνα με το πλάνο που έχει κάνει η διοίκηση και ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας».