Παναχαϊκή και PlaySports θα πορευτούν μαζί!

Τέλος με Zeus, συμβόλαιο συνεργασίας με Playsports η Παναχαϊκή

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία έχει προχωρήσει η Παναχαϊκή, με την εταιρεία αθλητικών ειδών Playsports η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί και ντύνει ομάδες και συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

O ιδιοκτήτης της Playsports, Άρης Ρούσσος έδωσε τα χέρια με τον Πέτρο Σταθάκη ξεκινώντας μια νέα δημιουργική εποχή και για τις δύο πλευρές. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με τις επετειακές φανέλες και τα αναμνηστικά είδη που κυκλοφορούν και μπορείτε να αγοράσετε από την ιστοσελίδα της ομάδας, αφού έχουν γίνει ανάρπαστα. Πλέον ο φίλαθλος της Παναχαϊκής, μπορεί να τα προμηθευθεί με μεγάλη ευκολία και σε καλές τιμές, κάτι το οποίο ήταν ανέφικτο τα προηγούμενα χρόνια.

Η Πατρινή εταιρεία θα είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ομάδας της Παναχαϊκής. Τα ρούχα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ, θα είναι υψηλής ποιότητας interlock slim-line fit ψηφιακής εκτύπωσης.

Η απόφαση έχει παρθεί και μένουν μόνο τα συμφωνητικά, κι όπως λέει ο Πέτρος Σταθάκης, «τα λεφτά θα μείνουν στην περιοχή μας και δεν θα πάνε κάπου αλλού στη χώρα μας». Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός και θα είναι στη διαδικασία παραγωγής οι νέες εμφανίσεις της Παναχαϊκής.

Και ο Hρόδοτος όμως που αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου επέλεξε την πατρινή αθλητική εταιρεία ένδυσης, Playsports για να επιμεληθεί την εικόνα του, δείχνοντας την ανοδική πορεία που έχει στην αγορά.