ΠΑΟ Βάρδας : “Η κοινή λογική λέει ότι δεν είχαμε κανένα λόγο να δημιουργήσουμε καμία ένταση

Επίσημη θέση πήρε ο ΠΑΟ Βάρδας, για τα γεγονότα που οδήγησαν στη οριστική διακοπή του παιχνιδιού απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, αναφέροντας τα εξής :

“Ο Παμβουπρασιακός είναι μια ομάδα η οποία τόσα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην έδρα του, η οποία είναι από τις πιο φιλικές και φιλόξενες στο πρωτάθλημα. Ο λιγοστός κόσμος της ομάδας-το οποίο ήταν και το μεγάλο μας παράπονο φέτος-, δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Ούτε οργανωμένους φιλάθλους διαθέτουμε, ούτε ταραξίες. Και η μοναδική φορά που φέτος γέμισε το γήπεδο της Βάρδας, ήταν όταν απευθύναμε πρόσκληση στα σχολεία της περιοχής.

Σήμερα, πήγαμε να παίξουμε ένα σχεδόν φιλικό παιχνίδι, καθώς οι πιθανότητές μας για παραμονή, μετά και το μεσημεριανό παιχνίδι, ήταν πλέον μηδαμινές. Όσο για τον κόσμο μας, αυτή τη φορά ήταν ακόμα λιγότερος, μόνο είκοσι άτομα στις εξέδρες.

Ζητάμε λοιπόν από τη φίλαθλη κοινή γνώμη να αναρωτηθεί για ποιο λόγο σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες, να προκληθούν αυτά τα επεισόδια. Ποιοι θα ήθελαν να προκαλέσουν αυτή τη σύγχυση και ποιοι θα είχαν όφελος να τιμωρηθεί η έδρα της ομάδας μας.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δώσουμε την παραμικρή εξήγηση για ποιο λόγο κάποια πρόσωπα της αντίπαλης ομάδας προκάλεσαν με αυτό τον τρόπο και δημιούργησαν μια έκρυθμη κατάσταση, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Κόσμος από την πλευρά της ομάδας μας δεν υπήρχε, άρα και ουδεμία είσοδος φιλάθλων. Η ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες έπαψε και ο διαιτητής βγήκε στη σέντρα να συνεχιστεί το παιχνίδι. Εκεί διαπιστώσαμε ότι η ομάδα του Βύζαντα αρνούνταν να βγει στο γήπεδο.

Κατόπιν όλων αυτών, είμαστε βέβαιοι για δυο πράγματα. Ότι η αιτία της μη ολοκλήρωσης του αγώνα είναι η ομάδα του Βύζαντα, ως αποκλειστικά υπεύθυνη για τη μη συνέχιση του αγώνα. Είμαστε επίσης βέβαιοι, ότι η αθλητική δικαιοσύνη, θα πράξει τα δέοντα και θα αναγνωρίσει αυτό το οποίο όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν, ότι ο Παμβουπρασιακός δεν φέρει καμία ευθύνη για τα όσα συνέβησαν.

Η κοινή λογική λέει ότι ο Παμβουπρασιακός δεν είχε κανένα λόγο να δημιουργήσει καμία ένταση, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς το οποίο κέρδιζε και απέμεναν τέσσερα λεπτά για να ολοκληρωθεί“.