Το σύγχρονο “ποδοσφαιρικό καμάρι” του Λεοντίου (video-photos)

Το Λεόντιο ζει μεγάλες στιγμές, αφού το σύγχρονο ποδοσφαιρικό “καμάρι” του, πανηγυρίζει την άνοδο στα “μεγάλα σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαϊας, στην μόλις πέντε ετών ιστορία του στον χώρο !!

Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα του β’ ομίλου στην Β’ Κατηγορία, μαζεύοντας συνολικά 55 βαθμούς, με 17 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες και συνολικά 45-25 τέρματα.

Σε μια άκρως ποδοσφαιρική γιορτή στα Προσφυγικά, με αρκετούς φίλους της ομάδας, ο Αστέρας κατάφερε να επιβληθεί εύκολα με 6-1 του Αίαντα Πατρών και να πάρει το πολυπόθητο “τρίποντο” που του έδωσε τον τίτλο.

Στο 15′ λεπτό ο Κορκόντζηλας με πλασέ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λεοντίου, ενώ λίγο αργότερα δύο προσωπικά τέρματα του Σίψα, ανέβασαν γρήγορα τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Μπάλλας ήταν ο επόμενος σκορερ του Αστέρα, με το ημίχρονο να κλείνει στο 4-0.

Στο β’ μέρος τα πάντα ήταν διαδικαστικά και ουσιαστικά όλοι περίμεναν το τελικό σφύριγμα του κ. Παλαιολόγου, ώστε να αρχίσει η μεγάλη γιορτή.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής του Βαρζελιώτη, για να έρθει ο Αποστόλης Νικολόπουλος να σημειώσει με ωραία ατομική ενέργεια του 5-1, τέρμα που αφιέρωσε στην αείμνηστη μητέρα του Κωνσταντίνα, που πέρσι περίπου τέτοια εποχή είχε φύγει από την ζωή. Στον πανηγυρισμό του, έβγαλε την μπλούζα με την φωτογραφίας της αείμνηστης μητέρας του που φορούσε από μέσα και την έδωσε στον πατέρα του, σε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, με το τέλος της αναμέτρησης να φέρνει τρελά πανηγύρια, σε μια εκδήλωση ιδιαίτερα εντυπωσιακή για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού, με μουσική, πυροτεχνήματα, καπνογόνα κλπ, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν.

Αστέρας Λεοντίου (Δ. Βαλσαμής): Μαργαλιάς, Σωτηρόπουλος, Μαράτος, Παπαδάτος, Σταμόπουλος, Γελάσιος, Κορκόντζηλας, Στασινόπουλος, Μπαλασόπουλος, Σίψας, Μπάλλας.

Έπαιξαν και οι Νικολόπουλος, Κατσούρης, Σολωμός, Νταφογιάννης, Παναγιωτακόπουλος.

Αίας Πατρών (Α. Ζαφειρόπουλος): Δημητρόπουλος, Τρομπούκης, Βαρζελιώτης, Τσιμπούκης, Ορλώφ, Τσαρούχας, Αντωνόπουλος, Γκολφινόπουλος, Σιμονίδης, Αναγνώστου, Στάικος.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την απονομή του πρωταθλήματος