Πιο ορατή από ποτέ η διακοπή * Τι δήλωσαν Δανιήλ-Σαρρής

Πηγή: liganews.gr

Πολύ κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για το αν θα έχουμε δράση στο τοπικό πρωτάθλημα και την Γ΄ Εθνική το πρόσεχες Σαββατοκύριακο, ανέφερε μιλώντας στο «Σπορ FM Πάτρας» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ. Ο Άγγελος Δανιήλ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:

«Κοιτάξτε, αυτήν την στιγμή, είμαστε σε μια εποχή έξαρσης της πανδημίας και της μετάλλαξης όμικρον. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί. Αυτήν την στιγμή με ότι ισχύει τα παιχνίδια διεξάγονται κανονικά, το ποδόσφαιρο παίζεται κανονικά. Το θέμα είναι τι θα προκύψει αυτήν την εβδομάδα.

Αν θα έχουμε νέες αποφάσεις από την υγειονομική επιτροπή ή το κράτος. Αυτήν την εβδομάδα θα μαζευτούν οι ομάδες, να δούμε τι κρούσματα θα προκύψουμε. Δεν υπάρχει επίσημο κάτι αυτήν την στιγμή. Όλοι πιστεύω περιμένουν αυτές τις ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη, για να παρθούν οι αποφάσεις. Αυτές οι δύο μέρες θα είναι κρίσιμες, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα κρούσματα. Θεωρώ ότι θα είναι κρίσιμο το επόμενο 48ωρο, αλλά δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε και να πούμε κάτι, για το οποίο δεν έχουμε».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Σαρρής, μίλησε επίσης στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89.4 και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργακόπουλου, «ΓκολκαιPicknRoll». Αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνουμε με την μετάλλαξη «όμικρον» και κρίνει ότι μέχρι Τετάρτη, το αργότερο Πέμπτη, θα παρθεί η απόφαση από την ΕΠΣ Αχαΐας, με το ενδεχόμενο προσωρινής διακοπής να είναι ορατό.