Ποιες ομάδες αποχαιρέτησαν και μαθηματικά την κατηγορία

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η αυλαία στη Γ’ Εθνική και η πρώτη ομάδα που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο είναι η Κοζάνη στο δεύτερο όμιλο. Από τα υπόλοιπα γκρουπ πιο κοντά είναι ο Καμπανιακός, ενώ στους υπόλοιπους ομίλους ο πρωταθλητής θα κριθεί στο νήμα.

Στην αντίπερα όχθη, έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά από τον 1ο όμιλο η Αλεξανδρούπολη και ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, από τον 2ο o Μακεδονικός Φούφα και ο Δωτιέας Αγιάς. Από τον τρίτο όμιλο έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία Παναγρινιακός, Απόλλων Πάργας, Διγενής Νεοχωρίου, ΑΟ Χαλκίς και Ναυπακτιακός, από τον 4ο οι Αίας Γαστούνης, Πανηλειακός, ΑΟ Διαβολιτσίου, ΑΠΣ Πάτραι και Πανγυθεατικός και από τον 5ο υποβιβάστηκαν ΑΟ Πόρου, ο ΑΟ Τυμπακίου και ο Άγιος Ιερόθεος.

Όσον αφορά την ειδική βαθμολογία των έβδομων ομάδων στους τέσσερις από τους πέντε ομίλους (2ο, 3ο, 4ο και 5ο) αυτή την στιγμή σε καλύτερη μοίρα είναι ο Παναργειακός που έχει 34 βαθμούς, ενώ αν ολοκληρώνονταν σήμερα το πρωτάθλημα, θα υποβιβαζόταν στο τοπικό ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και θα τη “γλίτωναν” Κερατσίνι και Ζάκυνθος.