Προπηλακισμούς και άγρια χτυπήματα ενάντια στους ποδοσφαιριστές του καταγγέλλει ο Φοίνικας Αγυιάς

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης σελίδας του ο Φοίνικας Αγυιάς, κάνοντας σοβαρές καταγγελίες για το ματς και όσα συνέβησαν κόντρα στη Φλόγα Κάτω Καστριτσίου (2-2) χθες:

“Ως σωματείο, κύριος στόχος μας είναι η δημιουργία ενός υγειούς συνόλου τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, από το 2013 στο μπάσκετ και από φέτος στο ποδόσφαιρο. Προάγουμε την ευγενή άμιλλα και τα ιδεώδη του αθλητισμού προσφέροντας εκτός από χρήματα και την αγάπη μας για τα αθλήματα αυτά ΠΑΝΤΑ με σεβασμό στον αντίπαλο και στους διαιτητές. Με μεγάλη μας θλίψη, σήμερα μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, γίναμε μάρτυρες θλιβερών σκηνικών.

Προπηλακισμοί και άγρια χτυπήματα ενάντια στους ποδοσφαιριστές μας, μπουνιές και κλωτσιές σε ανήλικους ποδοσφαιριστές και φιλάθλους μας μάς δυσαρεστούν αφάνταστα και αναρωτιόμαστε πως γίνεται να προοδεύσει ο αθλητισμός στον τόπο μας όταν τίμιες προσπάθειες σαν αυτή του Φοίνικα Αγυιάς, για ανάπτυξη του δημοφιλούς σπορ υποσκιάζονται στην βία και στις ύβρεις. Κάτι τέτοιες στιγμές, αμαυρώνουν όχι μόνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά ολόκληρο τον αθλητισμό.

Η ομάδα του Φοίνικα Αγυιάς καταδικάζει και καταγγέλει τέτοιες συμπεριφορές καθώς και την συμπεριφορά ορισμένων ενάντια στην ομάδα μας και δεν θα επιτρέψει να ξανασυμβούν. Τέλος απαιτούμε από την ΕΠΣ Αχαΐας να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης ενάντια σε τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και να προφυλάσσει τα σωματεία της.

ΥΓ. Οι διαιτητές αναχώρησαν για τα αποδυτήρια με το πέρας του αγώνα ενώ διαδραματίζονταν επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου και δεν τα κατέγραψαν στο φύλλο αγώνος, ενώ υπήρξαν συστάσεις από άτομα της ομάδας μας να παραμείνουν στον χώρο και να σημειώσουν τα γεγονότα“.