Προσφορές για την Black Friday από την Παναχαϊκή

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές της Παναχαϊκής προς τον κόσμο της ενόψει της Black Friday:

“Με αφορμή την Black Friday που έρχεται την Παρασκευή 26/11, η Παναχαϊκή έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πακέτο προσφορών για τους “κοκκινόμαυρους” οπαδούς. 

Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει 4 μοναδικές προσφορές τόσο για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα (28/11 – 15:00) όσο και γενικότερα για όλη τη χρονιά. 

Αναλυτικά όλα όσα μπορείτε να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή το τριήμερο 26-28/11: 

1) Εισιτήριο διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες από 100 ευρώ στην τιμή των 48 ευρώ

2) Ετήσια συνδρομή στο Panachaiki TV από 36 ευρώ στην τιμή των 25 ευρώ – Μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα στο Panachaiki TV για τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό από τα 5,50 ευρώ στην τιμή των 3 ευρώ

3) Τιμή γενικής εισόδου στον αγώνα με τον Ναυπακτιακό μόνο με ηλεκτρονική αγορά από την TicketMaster από 10 ευρώ στην τιμή των 5 ευρώ. Τα εισιτήρια του αγώνα που θα πωλούνται στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα θα κοστίζουν όλα 7 ευρώ. 

4) Προ – παραγγελία της επίσημης φανέλας της ομάδας μας μέσω του panachaikifc1891.gr από 45 ευρώ στην τιμή των 25 ευρώ

*Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν από την Παρασκευή (26/11), ενώ για την αγορά της φανέλας θα προστεθεί στην ιστοσελίδα μας εντός των ημερών μία καρτέλα μέσω της οποίας όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να δηλώσει ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον για την αγορά όπως ακριβώς γινόταν και με τα εισιτήρια διαρκείας