Σήμερα η «πρώτη» του Διαγόρα Βραχνεΐκων

Στο Διαγόρα Βραχνεΐκων σηκώνουν μανίκια προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στα μέσα Σεπτέμβρη που ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν ήταν αρνητικά, γεγονός που σκόρπισε αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου, αφού τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και το υπόλοιπο μέρος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψουν άπαντες υγιείς στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, σήμερα πριν την προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα η διοίκηση θα βρεθεί στο γήπεδο και θα έχει μια πρώτη συζήτηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα ούτως ώστε να αναλύσουν το πλάνο και το πως θα πορευτεί η ομάδα. Στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Διαγόρα στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Ζήκου.

Το παρών θα δώσουν και τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά. Tο πρώτο φιλικό θα δοθεί με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στις 18 Αυγούστου και το δεύτερο με τον Παναγρινιακό, ενώ στις 29 Αυγούστου υπάρχει και ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας.