Σε πολύ δύσκολη θέση ο Παναιγιάλειος

Λόγω της μη εξεύρεσης λύσης στα διοικητικά του Παναιγιάλειου έχει αποφασιστεί (για ηθικούς και μόνο λόγους) να παραμείνει τυπικά ενεργή η νυν διοίκηση έως και τις 30 Ιουλίου 2021, ημερομηνία καταλυτική για την δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αλλά και την διευθέτηση ορισμένων γραφειοκρατικών θεμάτων. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών παραιτείται οριστικά και αμετάκλητα.

Αναλυτικά:

«Η προσωρινή Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. γνωστοποιεί, προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας αλλά και ανυπόστατων φημών, ότι μετά τις διαδοχικές Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν την 28η Ιουνίου 2021 και την 12η Ιουλίου 2021 έχει ολοκληρώσει το έργο της και βρίσκεται υπό παραίτηση. Λόγω της μη εξεύρεσης λύσης στα διοικητικά του Συλλόγου έχει αποφασιστεί (για ηθικούς και μόνο λόγους) να παραμείνει τυπικά ενεργή έως και τις 30 Ιουλίου 2021, ημερομηνία καταλυτική για την δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αλλά και την διευθέτηση ορισμένων γραφειοκρατικών θεμάτων.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών παραιτείται οριστικά και αμετάκλητα. Αυτό γίνεται λόγω του πιεστικού χρονικού ορίζοντα, ώστε να μην χάσει η ομάδα την ευκαιρία να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα και δεν υποκρύπτει δόλο η σκοπιμότητα. Παράλληλα κάνει έκκληση για άλλη μια φορά και σε όλους τους τόνους, στα μέλη αλλά και σε όποιον η όποιους ενδιαφέρονται για τον Ιστορικό μας Σύλλογο να το εκδηλώσει το συντομότερο για να μπορέσει να υπάρξει μια ομαλή συνέχεια στα διοικητικά του, διαφορετικά θα βρεθούμε μπροστά σε πολύ σοβαρό αδιέξοδο και δυστυχώς με πολύ δυσάρεστες συνέπειες».