Σήκω από τον καναπέ κι έλα στην Παναχαϊκή! Έλα στο 6ο Campo Calcio Paolino!

Μπες κι εσύ στο παιχνίδι! Βγες από το σπίτι και… παίξε μπάλα!

📌Βαρέθηκες όλη την ώρα σπίτι μετά από τόσους μήνες καραντίνα; Κάνε το βήμα! Σήκω από τον καναπέ κι έλα στην Παναχαϊκή! Έλα στο 6ο Campo Calcio Paolino!

⚽️Ο Υπεύθυνος Προπονητής Νότης Παολίνο, κάτοχος διπλώματος UEFA B, μαζί με μια ομάδα επιστημόνων όπως γυμναστές, ψυχολόγους και διατροφολόγους σε περιμένουν στην Αγυιά καθημερινά να σου μάθουν τα μυστικά της «στρογγυλής θεάς»!
💪🏼Καθημερινά από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, από τις 14 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου θα είναι όλοι εκεί! Με προπονήσεις, δώρα, events και καλεσμένους, που θα κάνουν το καλοκαίρι κάθε μικρού αθλητή – κάθε μικρής αθλήτριας μοναδικό.

😄Με κύριο μέλημα τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και την βελτίωση των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων κάθε παιδιού, το 6ο Campo Calcio Paolino σε συνεργασία με την Παναχαϊκή 2014 «ανοίγει τις πύλες» του γηπέδου 9×9 της Αγυιάς και σας περιμένει για ένα καλοκαίρι… γεμάτο μπάλα!

🏟Τοποθεσία: Γήπεδο Παναχαϊκής (9×9)
🧢Ηλικίες: K16 & K12
📆Ημ/νίες: Κ16 – 14/06-18/06 & Κ12 – 28/06-02/07
📞Τηλ. Επικοινωνίας: Υπεύθυνος Προπονητής του Camp – Νότης Παολίνο: 6906125152
📞Ιδιοκτήτης Ακαδημιών “Παναχαΐκή 2014” – Στάθης Τσαρτόλιας: 6981499762
🦠Εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου και καθόλη τη διάρκεια του 6ου Campo Calcio Paolino θα τηρούνται απαραίτητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η πολιτεία όπως η χρήση μάσκας, η διενέργεια δειγματολειπτικών ελέγχων από το προσωπικό για την ανίχνευση του κορονοϊού, απολυμαντικά σε όλους τους χώρους του γηπέδου, αποστάσεις κ.ά.
🧪Οι καλεσμένοι και οι συμμετέχοντες πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσεις θα έχουν υποβληθεί σε test για την ασφάλεια των παιδιών και προσωπικού.