Σπουδαία μεταγραφή για τη Γαλήνη

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Γαλήνη επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του patragoal.gr, καθώς χθες απέκτησε και επίσημα το Διονύση Στούπα, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Στούπας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την Παναχαϊκή, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Άρη Πατρών, Πατραϊκό, Τρίκαλα, και Θήβα στις εθνικές κατηγορίες. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου, όταν αρχηγός της, αποτελώντας το παράδειγμα για τα νέα παιδιά, τόσο με το πάθος του, όσο και με το ήθος του.

Επόμενο φιλικό τεστ για την ομάδα του Μπάμπη Παπαγιάννη είναι το προσεχές Σάββατο στις 3.30 με τον Ρωμανό στο «Ανδρέας Κάνιστρας» σε μια πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.

H σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Γαλήνης είναι στην ευχαριστώ θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Διονύση Στούπα! Ο «Νιόνιος» με μεγάλες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες σε Πατραϊκό, Παναχαϊκή, Θήβα, Τρίκαλα και άλλες ομάδες στο τοπικό της Αχαΐας, έρχεται να δέσει το συγκρότημα του Μπάμπη Παπαγιάννη και με την εμπειρία του και τη ποιότητα του να βοηθήσει τα νεότερα παιδιά».