Στις 23 Αυγούστου λήγει η δημόσια διαβούλευση για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στο υφυπουργείο Αθλητισμού σε σχέση με την ανταπόκριση, που υπάρχει στη δημόσια διαβούλευση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, που έχει καταθέσει ο Λευτέρης Αυγενάκης σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, έγινε γνωστό χθες, ότι θα υπάρξει τριήμερη παράταση στο δημόσιο διάλογο μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τελικά την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020.

Η σχετική ενημέρωση της ΓΓΑ αναφέρει τα εξής:

«Τριήμερη παράταση, έως και την Κυριακή 23 Αυγούστου, δίδεται στη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση (http://www.opengov.gr/cultureathl/?p=8163) του σχεδίου νόμου «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων, διακρινόμενοι συνοδοί αθλητών ΑμεΑ, σύσταση Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις».

Η συμμετοχή στη Διαβούλευση έχει ξεπεράσει τα 200 σχόλια, χωρίς να συνυπολογίζονται οι επιστολές και τα σχετικά υπομνήματα που έχουν αποσταλεί στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και γι’ αυτόν τον παραγωγικό διάλογο».