Στο πλευρό της ακόμα και σε καιρούς κορονοϊού – Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της Παναχαϊκής!

Οι κάρτες διαρκείας της Παναχαϊκής για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 είναι στη διάθεση των φιλάθλων από σήμερα, όπως είχε προαναγγείλει το patragoal.gr στις αρχές της εβδομάδας.

Η διοίκηση αντιλαμβανόμενη πλήρως τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορονοϊού και με δεδομένο  στην παρούσα φάση ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, αποφάσισε να ορίσει ενιαία τιμολογιακή πολιτική για τις νέες κάρτες διαρκείας που θα κοστίζουν για όλες τις θύρες 100 ευρώ!

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν κάρτες διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας στο Panachaiki TV

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση και το πως μπορείτε να τα προμηθευτείτε:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των νέων καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021! 

Η ομάδα μας βαδίζει στη νέα εποχή και στην προσπάθεια για την επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου σε θέλει δίπλα της! 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αντιλαμβανόμενη πλήρως τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορονοϊού και με δεδομένο  στην παρούσα φάση ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, αποφάσισε να ορίσει ενιαία τιμολογιακή πολιτική για τις νέες κάρτες διαρκείας που θα κοστίζουν για όλες τις θύρες 100 ευρώ!

Αρχικά, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν κάρτες διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας στο Panachaiki TV  χωρίς έξτρα χρέωση. Φυσικά, αν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και ξεκινήσει η προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο τότε το εισιτήριο διαρκείας θα έχει κανονικά ισχύ και όσοι το έχουν θα μπορούν να δουν από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των «κοκκινόμαυρων».

Αναφορικά με τους τρόπους παραγγελίας των νέων διαρκείας, όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΔΟΥ) στο e-mail της ΠΑΕ office@pfc1891.gr, είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2610-931982 & 2610-222777 για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινίσεις. Ακολούθως θα πρέπει να γίνεται η κατάθεση του ποσού των 100 ευρώ στον λογαριασμό της ΠΑΕ (πατήστε ΕΔΩ).

Η παράδοση των καρτών θα γίνεται καθημερινά 18:00 έως 20:00 από τα γραφεία του γηπέδου της ομάδα μας στην Αγυιά (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Κιτίου 1) σε μία διαδικασία που θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. 

Προχωράμε όλοι ενωμένοι στη νέα εποχή! Όλοι μαζί θα κάνουμε την Παναχαϊκή μας ξανά μεγάλη“.