Στο στόχαστρο του Προμηθέα και ο Άντονι Κάουαν

Ενας ακόμα Αμερικάνος είναι στο στόχαστρο του Προμηθέα, ο Αντονι Κάουαν θα παραμείνει στην Ελλάδα για τον δεύτερο επαγγελματικό χρόνο του καθώς μετά το περσινό πέρασμά του από τον Άρη έχει συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τον Προμηθέα, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ έκανε καλή σεζόν με τη φανέλα του Aρη καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια της Basket league και 3ος καλύτερος πασέρ του Πρωταθλήματος.

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου είχε στα χέρια του (τουλάχιστον) τέσσερις προτάσεις. Αυτή του Άρη έχασε τη δυναμική της από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» λειτούργησαν λανθασμένα στο ζήτημα της ευρωπαϊκής συμμετοχής με συνέπεια την απώλεια της θέσης στους ομίλους του BCL.

Η Ρίτας Βίλνιους επίσης κατέθεσε προσφορά όπως και μια ομάδα από τη Γαλλία.

Η προοπτική του Προμηθέα είναι αυτή που κέρδισε τον 25χρονο γκαρντ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta αποδείχθηκε την πρόταση της ομάδας του Μάκη Γιατρά για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας.