Τι έγινε στην τηλεδιάσκεψη των γιατρών * Παρούσα η Παναχαϊκή

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (26/5) η τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας 2 με επικεφαλής τον γιατρό της Ένωσης, Αντώνη Λεμονή, και με την παρουσία των υγειονομικών υπευθύνων των ομάδων. Μεταξύ αυτών και της Παναχαϊκής μέσω του Βασίλη Συριόπουλου, ενώ απών ήταν ο Πλατανιάς.

Η συζήτηση είχε πολύ ενδιαφέρον και όλοι ανεξαιρέτως οι γιατροί τοποθετήθηκαν, εκφράζοντας τις απόψεις τους ή θέτοντας σχετικά ερωτήματα προς τον επικεφαλής ιατρό της διοργανώτριας, Αντώνη Λεμονή.

Μάλιστα ο τελευταίος θα στείλει τα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τον Γ. Μαυρωτά, για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις των ομάδων της κατηγορίας.

Για το θέμα αυτό, η διοργανώτρια εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου όπου αναφέρονται τα εξής:

«Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά και του μέλους της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α κ. Οδυσσέα Παξινού, πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/5/2020, η τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής της Super League 2, με επικεφαλής τον ιατρό της Ένωσης, κ. Αντώνη Λεμονή.

Συμμετείχαν οι ιατροί κ.κ. Αντώνης Τσαγκάλης (Απόλλων Λ.), Γεώργιος Σοφίδης (Απόλλων Π.), Νικόλαος Πισκοπάκης (Απόλλων Σμ.), Μιλτιάδης Τζήμος (Δόξα Δράμας), Ιωσήφ Χριστοφοράκης (Εργοτέλης), Χρήστος Χριστογιάννης (ΑΕ Καραϊσκάκης), Αλέξανδρος Κοσκινάς (ΑΟ Κασσιόπη), Κωνσταντίνος Κολοκυθάς (Λεβαδειακός), Βασίλης Συριόπουλος (Παναχαϊκή), Σταύρος Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα) και Ιωάννης Φραγκιουδάκης (Χανιά), οι οποίοι ενημερώθηκαν πλήρως για το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολούθως ο κύριος Λεμονής θα αποστείλει τα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η Super League 2 τις ομαδικές προπονήσεις»