Τουρνουά στη μνήμη του Σάκη Ξένου

Το Τμήμα Άθλησης του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την επιτροπή των Πρωταθλήματος εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, διοργανώνει φιλικό τουρνουά στη μνήμη του Σάκη Ξένου.

Ο Σάκης Ξένος, που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή τον προηγούμενο Αύγουστο σε ηλικία 63 ετών, εργαζόταν στο αρμόδιο γραφείο του τμήματος Άθλησης του Δήμου Πατρέων, ενώ και μετά τη συνταξιοδότησή του συνέχιζε να προσφέρει υπηρεσίες, λόγω της αγάπης του για τον αθλητισμό.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, καθώς υπήρξε ένας ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός άνθρωπος, ενώ ήταν από τους στυλοβάτες του πρωταθλήματος Εργαζομένων του Δήμου Πατρέων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα, 27 Απριλίου 2022, στις 17:00, στα καινούργια γήπεδα (7×7) του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Τα γήπεδα παραδόθηκαν σε χρήση για την πόλη της Πάτρας αυτή την εβδομάδα και η
εκδήλωση θα αποτελέσει μία άτυπη μορφή εγκαινίων. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά τιμώντας τη μνήμη του Σάκη Ξένου θα είναι μικτές ομάδες από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα εργαζομένων 2022.

Στο τουρνουά θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τιμώντας με αυτό τον τρόπο και την κοινωνική προσφορά του Σάκη Ξένου, η οποία ήταν πάντα σε υψηλά επίπεδα.