“Χ” που δεν άρεσε σε κανέναν

Διαιτητής: Φωκάς (Τσούτσης-Κούβελας)

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό κακές συνθήκες (λόγω δυνατού αέρα) και στα τελευταία λεπτά “άναψε” για τα καλά Άνω Καστρίτσι και Δόξα Νιφορεΐκων μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζουν να δίνουν την δική τους μάχη ξεχωριστά για να καταφέρουν και την νέα σεζόν να αγωνιστούν και πάλι στην Α κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Σγούρα κατάφερε μόλις στο 3ο να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπουρνάκας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Χριστόπουλος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 37′ η Δόξα έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Χρυσανθόπουλος εκτέλεσε το φάουλ στον άξονα η άμυνα του Άνω Καστριτσίου αδράνησε και με κεφαλιά ο Ρηγόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ ο Χριστόπουλος ξαναχτύπησε και με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα και πάλι στα δίχτυα για το 2-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Καρέλας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο Ανδρικόπουλος πήρε την κεφαλιά και εκ νέου με κεφαλιά ο Βρύνιας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στο 72′ μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μπουρνάκα η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Χρυσανθόπουλου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 79′ η Δόξα Νιφορεΐκων θα μείνει με 10 παίχτες καθώς ο Καρέλας χτύπησε εκτός φάσης τον Μπαλατή με τον κ.Φωκά ορθώς να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Στο 87′ το Άνω Καστρίτσι  θα καταφέρει να σημειώσει και 3ο τέρμα με την κεφαλιά του Μπαλατή με τον κ.Φωκά να σφυρίζει για επιθετικό φάουλ,μια φάση όπου έφερε πολλές διαμαρτυρίες και μετά την λήξη του παιχνιδιού προς τον Διαιτητή.

Τέλος στο 94′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο προπονητής της Δόξας Άγγελος Κίκινας. Με αυτή την ισοπαλία το Άνω Καστρίτσι βρίσκεται στην 13η θέση με 10 βαθμούς και στο -2 από την παραμονή, ενώ η Δόξα βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τα Καλάβρυτα θα κρίνει πολλά για την μάχη της παραμονής.

Συνθέσεις:

Άνω Καστρίτσι (Δημήτρης Σγούρας): Τουλίτσης, Πολυχρονόπουλος (75′ Νικολακόπουλος), Δουληγέρης, Μπαλατής, Ηρειώτης, Χριστόπουλος, Παπαβασιλείου, Κωνσταντόπουλος, Βαρέλας, Μπουρνάκας, Ραυτόπουλος (89′ Γεωργίου).

Δόξα Νιφορεΐκων (Άγγελος Κίκινας) : Πετρόπουλος, Γεωργίου, Ανδρικόπουλος, Νταλάπας, Αλέμης, Καρέλας, Βρύνιας, Ταπεινός (62′ Κοσιώνης), Ρηγόπουλος (85′ Μαγκαφάς), Χρυσανθόπουλος (92′ Κυριακόπουλος), Αγγελόπουλος (46′ Ραυτακόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς