Φέρνει λεφτά ο Μαρτσούκος, “πόρτα” σε Σταθάκη!

Ενα εκατομμύριο θα φέρει στα ταμεία των ΠΑΕ της Super League 2 ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας, Πέτρος Μαρτσούκος, όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ. της Τετάρτης (22/3) από στοιχηματική εταιρεία και το αναπτυξιακό πρόγραμμα solidarity της UEFA.

Ακόμη, δημιουργήθηκε θέμα με τον Πέτρο Σταθάκη καθώς ο εκπρόσωπος της Παναχαϊκής δεν είναι νόμιμος εκπρόσωπος της πατρινής ΠΑΕ και δεν μπόρεσε να εισέλθει στην αίθουσα του συμβουλίου.

Τέλος, αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μαΐου σε 18 Ιουνίου 2023.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις».