Μοιρασιά με “λευκή” ισοπαλία στην Ακράτα

Το νικηφόρο σερί των εννέα συνεχόμενων νικών, για τον Παναιγιάλειο, σταμάτησε στο γήπεδο της Ακράτας.

Η Αιγιώτικη ομάδα δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, μιας και υποχρεώθηκε σε «στείρα» εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Αιγείρα/Ακράτα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό, αφού οι «μελανόλευκοι» που διεκδικούν την άνοδο, δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην αξιόμαχη Ένωση, που παλεύει για την εξασφάλιση της παραμονής της χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί στα πλέι άουτ.

Μάλιστα το στραβοπάτημα της Αιγιώτικης ομάδας είχε και μία ακόμη απώλεια, αυτή της επιστροφής στην κορυφή. Κι αυτό διότι μετά την ήττα του πρωτοπόρου Άρη Πατρών, στον Άγιο Βασίλειο, χάθηκε η ευκαιρία σε ενδεχόμενη κατάκτηση των τριών βαθμών να επιστρέψει και πάλι ο Παναιγιάλειος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του β΄ ομίλου της Α΄ κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» βρέθηκαν στην πλειοψηφία τους σε κακή μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να έχουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Κάτι το οποίο αποδεικνύει και το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καμία αξιόλογη ευκαιρία στην περιοχή των γηπεδούχων, αφού προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν στο γκολ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «αφοπλίσουν» την επιθετική λειτουργία του Παναιγιάλειου και να πάρουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, έναν υπερπολύτιμο βαθμό κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που στοχεύει στην κατάκτηση της ανόδου.

Συνθέσεις:

ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ: Ντόι, Ταρνάρης, Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Π. Μητρόπουλος (78΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Αλέφαντος, Κυρίκος, Καραχάλιος, Κλουκίνας, Καλέλλης, Σακελλαρόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (44΄ λ.τ. Χούσα), Μ. Σπανός (65΄ Α. Σπανός), Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Γκάτσης, Λιάτος, Σκούτας.