H γυναίκεια μάδα του Ίκαρου Πετρωτού παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα με 5-0 του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων στο τοπικό ντέρμπι της Β΄ Εθνικής.
Η ομάδα του Αντώνη Ζήκου τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Ατρόμητου που παρατάχθηκε με απουσίες κέρδισε την παραμονή της πολύ εύκολα στην κατηγορία. Τα γκολ για τον Ίκαρο σημείωσαν η Τσάμη στο 11΄, η Κωστόπουλου στο 18΄, η Τσαραντάνη στο 39΄, η Ζώτου στο 55΄ και η Θανόπουλου στο 67΄.
Συνθέσεις:
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Ζήκος): Χ. Κρίκη, Συρμή, Φλάουερ, Κέτα, Τσαραντάνη, Μ. Κρίκη, Κωστόπουλου (70΄Γαρουφαλή), Χριστόπουλου, Ζώτου (55΄ Σπηλίοπουλου), Τσάμη (70΄Ράικου), Τζούρα ( 55΄ Θανόπουλου) .
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ZAΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ (Παναγιωτόπουλος): Πέττα, Καρατζά, Τοττόλου, Μαγκανιάρη, Κουραχάνη, Ντούζα, Μερτή, Φρόκου, Φωτείνη, Ζωγόπουλου, Καμπούρη. Στο β΄ ημίχρονο οι Γκαραλιάκου, Κορονάκη, Μπούντα, Κορφιάτη, Λεμπέση.
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αστέρας Τρίπολης 34
Φείδων Άργους 33
ΑΕΚ Μεσολογγίου 29
Ίκαρος Πετρωτού 26
Γιάννενα 22
Ατρόμητος Ζαρουχλέικων 12
Εθνικός Καλαμάτας 3
Αμαζόνες Κορινθίας 3
