«Χ»αρά… αγνοείται

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Πράνταλος

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 91’ Χοχτούλας – 91’ Μενύχτας

Πάτρα 2005 και Δόξα Χαλανδρίτσας «κόλλησαν» στο 0-0, με την ομάδα της Χαλανδρίτσας να παραμένει χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Α΄ Κατηγορία.

Η ισοπαλία προφανώς και δεν ικανοποιεί καμιά από τις δύο ομάδες, οι οποίες «καίγονται» για βαθμούς, ενόψει την β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Η πρώτη καλή φάση πραγματοποιήθηκε στο 27ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου, πέρασε ελάχιστα άουτ, δίπλα από την εστία του Βέρρα.

Δύο λεπτά αργότερα ο ταλαντούχος Μενύχτας επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ και χρειάστηκε η επέμβαση του Θανόπουλου στην αριστερή του γωνία. Στο 36ο λεπτό μεγάλη διπλή φάση για το συγκρότημα του Νίκου Τσολόπουλου με τον Αβραμόπουλο πρωταγωνιστή, αλλά τον πολύπειρο κίπερ, Γιώργο Βέρρα να «φωνάζει» παρών.

Στην συνέχεια της φάσης ο «Πίκολο» δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Στο δεύτερο μέρος υπήρχαν εκατέρωθεν φάσεις για τις δύο ομάδες που δεν ήταν ουσιαστικές στην τελική προσπάθεια, με την τελευταία καλή φάση του ματς να ανήκει στους φιλοξενούμενους, με τον πολύ καλό σουτ του Κουλογιάννη, να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ο Θανόπουλος.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής των Χοχτούλα και Μενύχτα στο 91ο λεπτό για «διαμάχη».

Συνθέσεις:

Α.Ε. ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Τσολόπουλος): Θανόπουλος, Αβραμόπουλος, Τσιούστας, Αγκαράι, Νάσης, Σταύρακας (41’ Παναγόπουλος – 72’ Χοχτούλας), Παναγιωτόπουλος, Βουρλούμης, Ρηγόπουλος, Αγγελόπουλος (56’ Ξυπολιάς), Σταματέλος.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας, Ε. Κοτσανόπουλος, Μπάτραλης, Σουβαλιώτης, Λιακόπουλος, Μαντζουράκης, Π. Καπογιαννόπουλος (67’ Χριστόπουλος), Κ. Καπογιαννόπουλος, Μενύχτας, Κουλογιάννης, Γεωργαντόπουλος (69’ Ζαχαράτος).