Χορταστική ισοπαλία στα Ζαρουχλεϊκα

Αναγέννηση Πατρών-Δόξα Χαλανδρίτσας 2-2 (56’ Παναγόπουλος, 77΄Χουσελάς / 14’ αυτ. Αδαμόπουλος, 49’ Κουλογιάννης)

Αποβολή : Βρόντος (μετά τη λήξη)

Διαιτητής : Ντάβλα (Αβραμόπουλος-Διαλυνάς)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων, Αναγέννηση Πατρών και Δόξα Χαλανδρίτσας έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, χάρη στο αυτογκόλ του Αδαμόπουλου στο 14’ λεπτό, αλλά και από πανέμορφο τέρμα του Ηλία Κουλογιάννη με την έναρξη της επανάληψης.

Η ομάδα του Βύρωνα Καραβία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αναντρέψει της εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει στην ισοφάριση, αρχικά με το τέρμα του Παναγόπουλου στο 56’ λεπτό και στην συνέχεια με αυτό του Χουσελά στο 77’ λεπτό, για το τελικό 2-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Β. Καραβίας): Σοφίλλας, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Αθανασόπουλος, Τζελέπης (86’ Αργυρόπουλος), Τσίφας, Τζίφας, Χότζα (46’ Μούνγκουλι), Κακαφώνης (69’ Νικολακόπουλος), Χουσελάς.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Κοτσανόπουλος, Κ. Γεωργαντόπουλος, Βρόντος, Λιακόπουλος, Ματζουράκης (90’ Γαρώνης), Π. Καπογιαννόπουλος, Κ. Καπογιαννόπουλος (85’ Σμυρίλιος), Μενύχτας, Κουλογιάννης, Διαμαντόπουλος (75’ Σουβαλιώτης).