Άγγελος Δανιήλ: “Όποιο σωματείο δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων, θα μηδενίζεται”

Με πολύ μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του «Ανδρέας Κάνιστρας», το βράδυ της Τετάρτης η συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας με εκπροσώπους σωματείων με θέμα την ενημέρωση τους για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις άδειες τέλεσης αγώνων και που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της πρεμιέρας για το σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου.

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από την διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας, ήταν στις αρχές της επόμενες εβδομάδας να βγει αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και οι γηπεδούχοι να μεταβούν στην Περιφέρεια και να υποβάλουν τα έγγραφα που απαιτούνται για να εκδοθεί άδεια τέλεσης αγώνα. Η πρόταση βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία των εκπροσώπων οι οποίοι ενημερωθήκαν αναλυτικά για την διαδικασία που πρέπει να προχωρήσει η κάθε ομάδα.

«Σας το δηλώνουνε από τώρα, το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα και όποιο σωματείο δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων, ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μηδενίσει τους γηπεδούχους και να εφαρμόσει τον ΚΑΠ» είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Δανιήλ, θέλοντάς να προλάβει ενδεχομένως ομάδες που θα ζητήσουν αναβολή αγώνα από την ένωση.