Άλλοι δύο “Χ”αμένοι βαθμοί… στα Τρίκαλα!

Έγκλημα και τιμωρία η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τα Τρίκαλα που δεν έκαναν ούτε τελική στο σημερινό ματς. H oμάδα της Πάτρας δεν απειλήθηκε και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ο Τσερούτι στο 20ο λεπτό είχε κάνει καλύτερο τελείωμα.

ΦΙΛΜ:

10΄ Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή με τον Πάνο να κάνει ωραίο κοντρόλ, να μπαίνει στη περιοχή και να κάνει το σουτ αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

20΄Σπουδαία ευκαιρία για την Παναχαϊκή όταν μετά από ωραία συνεργασία του Γιούση με τον Τσερούτι, ο τελευταίος έκανε τη προβολή από κοντά όμως ο Γιακουμής έδιωξε με το κεφάλι και η μπάλα πήγε κόρνερ.

45΄ Μετά από κόρνερ, ο Μπρους πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

64΄ Νέα καλή στιγμή για τους κοκκινόμαυρους με το μακρινό σουτ του Μπρους αλλά μπλόκαρε ο αντίπαλος πορτιέρο

73΄ Λάθος του Πέλκα, η μπάλα πήγε στον Μπάτροβιτς που έκανε το σουτ αλλά ήταν αδύναμο.

Συνθέσεις:

TΡΙΚΑΛΑ (Α. Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (78΄ Μόλα), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (59΄Χατζηκωνσταντίνου), Κεχαγιάς, Σταματής (46΄ Πέλκας), Ευθυμίου (85΄ Διαμαντόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος (83΄ Μπελεζάκης), Τσερούτι (59΄Σκεπετάρης), Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Γιούσης (83΄ Παπαδόπουλος), Πλιάτσικας, Αραβίδης (36΄ Αποστολόπουλος λ.τ.).