Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην κούπα!

Προσφυγικά: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γιώργος (Θεοφανόπουλος Παναγιώτης, Μαρδάς Βασίλης).

Σκόρερ: 7′, 54′ Δημητρακόπουλος.

To Πάτραι κέρδισε με 2-0 τη Δόξα Παραλίας και βρίσκεται μαζί με την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας στην πρώτη θέση και στο +3 από τον δεύτερο Άρη Πατρών, μια εβδομάδα πριν την μεταξύ τους συνάντηση στο γήπεδο Προσφυγικών. Και τα δύο γκολ των «πρασίνων» σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος, Αυγερινός Δημητρακόπουλος.

Φιλμ:

7′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Δημητρακόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

26′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γεωργόπουλος έκανε την κάθετη για τον Αγριμάκη, αυτός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά αλλά ο Δημητρακόπουλος ουσιαστικά σε κενή εστία δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα, πέρασε άουτ.

44′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παραλία, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ από τα αριστερά ο Γκολφινόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα απ’τα δεξιά στη μικρή περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

54′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Σαμπανει έβγαλε μια ωραία μπαλιά για τον Δημητρακόπουλο, αυτός μετά από την λάθος έξοδο του Σμιγάδη έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

82′ Ευκαιρία για το Πάτραι να τελειώσει το ματς, όταν ο Μωραΐτης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Σμιγάδης μπλόκαρε.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): 1. Αναστασοβίτης 2. Γερογιάννης (60′ Μπακάλης) 16. Μιχαλόπουλος 18. Γραμματικόπουλος 5. Γιαννόπουλος 6. Ζέλος 17. Σαμπανέι 8. Παπαγεωργίου (56′ Φούφουλας) 9. Αγριμάκης (75′ Μωραΐτης) 10. Δημητρακόπουλος 19. Γεωργόπουλος.

Δόξα Παραλίας (Χρήστος Τσίκας) 1. Σμιγάδης  17. Δημακόπουλος (81′ Δελέγγος) 3. Πυρρής 4. Λαζανάς 5. Γκολφινόπουλος 6. Αγγελούσης 7. Νικολόπουλος 8. Σιδέρης (88′ Πανταζόπουλος) 9. Βέρρας 10. Μπινιέρης (80′ Κόκα) 11. Τσιβγενίδης.