Άρης Πατρών: Θέσεις με ειδική σήμανση, θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι

Μετά από αίτημα των φιλάθλων του Άρη Πατρών που έχουν κάρτες διαρκείας, το οποίο έγινε δεκτό από τη διοίκηση της ομάδας, ανεξαρτήτως της ώρας και του όγκου προσέλευσης στους εντός έδρας αγώνες του Άρη Πατρών, θα εξασφαλίσει την τοποθέτησή τους σε διακεκριμένες θέσεις στο κέντρο της κερκίδας του γηπέδου Προσφυγικών, όπου θα υπάρχει και η απαραίτητη σήμανση.

Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση του συλλόγου, θέλει να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει τους φίλους του Άρη, που στάθηκαν δίπλα του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν μπορούσαν να καθίσουν στη θέση τους λόγω της μαζικής προσέλευσης στα πρώτα παιχνίδια των play-offs.

Έτσι οι εισέλθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι της Νίκης

Εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (23/3) με τη Νίκη Προαστείου (γηπ. Προαστείου, 19.30), η διοίκηση της ομάδας κάνει γνωστά τα εξής:

“Και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι. Η κεντρική από το πάνω μέρος στην οδό Προύσσης και η δεύτερη στο κάτω μέρος στην οδό Εφέσου, από την οποία θα εισέλθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι της Νίκης Προαστείου. Εκεί θα υπάρχει εκδοτήριο προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Επισημαίνουμε ότι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το ματς Πάτραι – Θύελλα Πατρών που θα διεξαχθεί νωρίτερα στο γήπεδο Προσφυγικών, θα πρέπει να αποχωρήσουν εντός 15 λεπτών από το τέλος της αναμέτρησης, ενώ θα υπάρχει και έλεγχος από την αστυνομία“.

Παραμένει στην κορυφή η ομάδα Νέων

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα Νέων του Αρη Πατρών/Πετεινών με τον Ατλαντα στο γήπεδο Προσφυγικών, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας. Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν, ο Μαντάς με πέναλτι. Το πρώτο το κέρδισε ο Τσιμεράκης και το δεύτερο ο Παπαευθυμίου με ατομικές ενέργειες.

Παρά την ισοπαλία, η ομάδα του Αρη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου με 20 βαθμούς σε 8 παιχνίδια και ακολουθούν Δόξα Νιφορεΐκων και Πήγασος που έχουν 16 βαθμούς, αλλά και ένα ματς περισσότερο. Στα αρνητικά, ο τραυματισμός του Κορφιάτη μόλις στο 10’ του αγώνα για τον οποίο ελπίζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν οι Αναστασόπουλος, Γουρδούπης, Παν. Τσιρίνης, Αλ. Κούλος, Β. Κούλος, Χότζα, Παπαευθυμίου, Κορφιάτης, Τσιμεράκης, Μαντάς, Μαλιούκης, Περ. Τσιρίνης, Βανδώρος, Τσίχλας, Πάντος, Κραβαριώτης, Μαραντζής.