Για τρεις ημέρες η «καρδιά» του νεανικού βόλεϊ χτυπά στην Πάτρα

Για τρεις ημέρες η «καρδιά» του νεανικού βόλεϊ χτυπά στην Πάτρα, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανέθεσε στον ΓΣ ΑΘΛΟ ΠΑΤΡΕΩΝ τη διεξαγωγή των αγωνιστικών συναντήσεων του Γ΄ Ομίλου της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21.

Στο πλαίσιο αυτό θα βρεθούν στην Πάτρα οι ομάδες Εφήβων του ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ, του ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και o ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πέμ. 21/3/2024

18.00 ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ- ΑΣ Πανερυθραϊκός

20.00 ΓΣ Άθλος Πατρέων – ΓΣ Πανιώνιος

Παρ. 22/3/2024

18.00 ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΓΣ Πανιώνιος

20.00 ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ – ΓΣ Άθλος Πατρέων

Σάβ. 23/3/2024

15.00 ΓΣ Πανιώνιος – ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ

17.00 ΓΣ Άθλος Πατρέων – ΑΣ Πανερυθραϊκός

Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογικής κατάταξης θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν, με τις αντίστοιχες του Δ’ ομίλου, την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω livestreamingαπό το SportsGames.

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ επιθυμεί να ευχαριστήσει τα μέλη του και τους γονείς των αθλητών του για την θερμή υποστήριξη και τη συμβολή τους στη διοργάνωση, τον Δήμο Πατρέων για την δωρεάν παραχώρηση του ξενώνα φιλοξενίας, την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο Σωματείο και δίνει την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας να παρακολουθήσει την προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε Πανελλήνια Φάση, συμμετοχή που εξασφάλισε από την επικράτηση του απέναντί στο ΝΟΠΕ Ρεθύμνου (3-0) σε αγώνα μπαράζ που δόθηκε (10/3) στο Κλειστό της Ριζούπολης.

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ επενδύει σταθερά στην διάδοση του βόλεϊ σε όλες τις ηλικίες, δίνει έμφαση στα αναπτυξιακά τμήματα και με κάθε ευκαιρία επιδιώκει να φέρνει τους νέους κοντά στο άθλημα και σε δυνατές αναμετρήσεις. Έχει φιλοξενήσει δύο διαδοχικά FinalFour για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Πελοποννήσου στην Κατηγορία Αγοριών Κ17, τίτλο που κατέκτησε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους (2021-22 και 2022-23).

Καλούμε τους φίλους του βόλεϊ να παραβρεθούν στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου και να στηρίξουν, την προσπάθεια των αθλητών όλων των ομάδων.