Άρης Πατρών: Ρέκορντμαν σε συμμετοχές Λυμπέρης-Δασουράς

Δύο παίκτες αγωνίστηκαν και στα 1️⃣6️⃣ παιχνίδια τη ομάδας του Άρης Πατρών και αυτοί ήταν ο Νίκος Δασουράς και ο Γιάννης Λυμπέρης. Ο έμπειρος στόπερ αγωνίστηκε 1.339 λεπτά και μόνο σε 2️⃣ ματς μπήκε σαν αλλαγή, ενώ στα υπόλοιπα έπαιξε όλο το 90λεπτο. Από την άλλη, το “τοτέμ” της ομάδας Γιάννης Λυμπέρης, επίσης έπαιξε σε όλα τα ματς, αλλά με μόλις 1.058 λεπτά βρίσκετε στην 9η θέση.

2οι σε συμμετοχές Κωστής και Μητρόπουλος με 15/16 ματς, αλλά σε λεπτά στηην 2η θέση βρίσκετε ο Θανάσης Χάχαλης (1.260), μαζί με Μεντζελόπουλο (1.190) και Πανάρετο (1.174)…

“ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ” ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ!!!

Στις επιμέρους κατηγορίες ο Μίλτος Μητρόπουλος ξεχωρίζει, έχοντας την πρωτιά τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στις ασίστ… με την ομάδα των Προσφυγικών όμως να δείχνει πλουραρισμό σε όλες τις κατηγορίες. Στην κατηγορία των γκολ (σε 42 τέρματα συνολικά από 9 παίκτες) είναι στην 1η θέση μαζί με Λυμπέρη και Αγγελή με 7️⃣ τέρματα, ενώ στις ασίστ (28 στο σύνολο επίσης από 9 ποδοσφαιριστές) είναι 1ος με 6️⃣ ασίστ και ακολουθούν οι Λάτσης, Κωστής και Αγγελής με 5️⃣!!