Έκανε επίδειξη δύναμης ο Άρης Πατρών (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ζεντέλης Ιωάννης (Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Τζήκας Βασίλειος)

Σκόρερ: 3′ 32′ 43′ Σπανός, 31′ Μητρόπουλος, 71′ 81′ Μακρής, 75′ 84′ Σταυρόπουλος

Εύκολο απόγευμα για τον Άρη Πατρών, καθώς επικράτησε των Καλαβρύτων με το ευρύ σκορ 8-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά ήταν καταιγιστική από τα πρώτα λεπτά σκοράροντας οκτώ γκολ, πρώτα γκολ για τους Μακρή και Σταυρόπουλο με τη φανέλα των ερυθρόλευκων βάζοντας δύο ο καθένας. Ο Μίλτος Μητρόπουλος σκόραρε για ακόμη μια φορά και τέλος ο Γιάννης Σπανός πέτυχε το τρίτο του χατ τρικ μέσα σε πέντε αγωνιστικές.

Απ’την άλλη τα Καλάβρυτα ήρθαν στην Πάτρα με 13 παίκτες να αγωνιστούν, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν καλά την επίθεση του Άρη και με αυτή την ήττα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 1 μόλις βαθμό.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης θα φιλοξενηθεί από τον Πήγασο Μπεγουλακίου στο Α. Κάνιστρας, ενώ τα Καλάβρυτα υποδέχεται τον Δαβουρλή Κ92 με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το φίλμ του αγώνα

3′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από την κακή έξοδο του τερματοφύλακα των Καλαβρύτων ο Παρασκευόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σπανός σε κενή εστία έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
15′ Έπειτα από ένα σουτ του Λιμάτσι από τα δεξιά, ο Σπανός ακούμπησε την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα, ωστόσο ο βοηθός του αγώνα σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ του φορ του Άρη και το γκολ ακυρώθηκε.
31′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Σπανός έκανει μια ωραία μπαλιά για τον Λιμάτσι μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το γύρισμα με τη μία για τον Μητρόπουλο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
32′ Γκολ για τον Άρη με τον Γιάννη Σπανό, οποίος έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
39′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ απευθείας ο Τσαβαλάς έκανε δυσκολη απόκρουση, στη συνέχεια ο Σταθόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά για τον Σπανό, ο οποίος έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή, ωστόσο οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα πάνω στη γραμμή.
43′ Γκολ για τον Άρη, έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπανού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
48′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Λιμάτσι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.
60′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Καταρτζόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ.
71′ Γκολ για τον Άρη, έπειτα από το γύρισμα του Μακρή από τα δεξιά, ο Τσαβαλάς δεν έκανε καλή απόκρουση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 5-0.
75′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε την μπάλα για τον Σταυρόπουλο, αυτός υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0.
81′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Λάτσης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Σταθόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Μακρής τη δεύτερη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 7-0.
84′ Κι’αλλο γκολ για τον Άρη, όταν ο Σταυρόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έσκαψε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 8-0.

Συνθέσεις
Άρης Πατρών (Φίλιππος Σχοινάς): Τσιρίνης (68′ Πάντος), Παρασκευόπουλος, Λάτσης, Σταυρόπουλος, Σταθόπουλος, Κορφιάτης, Λιμάτσι (59′ Καταρτζόπουλος), Μπούμπαλης, Σπανός (45′ Γιάννης), Μητρόπουλος (45′ Μακρής), Μαντάς (45′ Γεωργόπουλος)
Καλάβρυτα (Αλέξανδρος Χουλιάρας): Τσαβαλάς Γεωργ., Σάλας, Ντελλάνι, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Κέφα, Τσαβαλάς Σταυρ., Βραχλιώτης (72′ Φλογέρας), Κουτρουμάνης, Αντριάνο

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση