Έκοψε την πίτα του ο Άτλας, παρών ο Δ. Χιώτης (pics)

Την Κυριακή σε μια όμορφη εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην αίθουσα Αλέκα Σιούλη του Παμπελοποννησιακού σταδίου, η Ακαδημία του Άτλαντα έκοψε την βασιλόπιτα για την νέα χρόνια και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές της Ακαδημίας.

Προηγήθηκε παρουσίαση από τον κύριο Διονύση Χιώτη, υπεύθυνο προπονητή τερματοφυλάκων της κεντρικής Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, με θέμα: «αριθμός παικτών και τοποθέτηση τοίχους». Ένα υπέροχο θέμα με πολλές προεκτάσεις για όλους.

Επίσης παρουσιάστηκε από την κυρία Χαρά Γιουλιάμη (κλινική ψυχολόγο), το θέμα της νεύροανάδρασης. Μιας αποτελεσματικής μεθόδου για την βελτιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων από το nevrohealth team. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης υπήρχε επικοινωνία και με τα υπόλοιπα μέλη του nevrohealth team, από το Τορίνο με την κυρία Νίκη Τριανταφυλλοπούλου ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια και από την νέα Υόρκη με τον κύριο Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο medical fitness expert.

“Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του Παμπελοποννησιακού σταδίου για την παραχώρηση της αίθουσας και όσους συνέβαλαν στο να γίνει αυτή η εκδήλωση“, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.