“Βολική” ισοπαλία για την Παναχαϊκή στην Ρόδο

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι στη Ρόδο, μεταξύ του Διαγόρα και του Παναθηναϊκού Β, με τους γηπεδούχους να είναι ευχαριστημένοι από τον βαθμό (παραμένουν πρώτοι στην ειδική βαθμολογία) και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Αποτέλεσμα που βόλεψε εν μέρει και την Παναχαϊκή, που με νίκη αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ θα ξεφύγει στο +4 από τους “πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός Β’ είχε κάποιες καλές στιγμές στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα, ωστόσο δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και έτσι το ματς της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2 έληξε ισόπαλο (0-0). Το πρώτο ημίχρονο στην Ρόδο είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β σε αρκετές στιγμές έφταναν με ευκολία έξω από την περιοχή του Διαγόρα, ωστόσο δεν έκαναν σωστές επιλογές.

Στο 21ο λεπτό του αγώνα, ο Αθανασακόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Λαδάς. Περίπου 19 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή. Ο Τσιαντούλας από αρκετά μακριά έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Ξενόπουλο να διώχνει και να κρατάει το μηδέν.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι απάντησαν, όταν ο Κυριόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός Β΄ έφτασε μια ανάσα από το 0-1. Στο 50΄ ο Προδρομίτης κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα σταμάτησε στα σώματα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 78΄ ο Κρυπαράκος μπήκε από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα, η άμυνα του Διαγόρα Ρόδου έδιωξε και έφυγε μόλις άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Διαγόρας Ρόδου έφτασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Μανιά να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (89′ Ταχματζίδης), Νικολής (89′ Σταματούλλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57′ Μουντές), Βολάκης (57′ Τσάβος), Λεσάι (79′ Μανωλάκης), Μανιάς

Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου)Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73′ Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73′ Λιούμης), Λαμψιάς (76′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (64′ Μαντσίνι)

Η βαθμολογία μετά το σημερινό παιχνίδι

SUPER LEAGUE 2 PLAY OUT
ΑΑ ΟΜΑΔΑ Π Ν Ι Η Γ+ Γ- Β
1 Διαγόρας 7 3 4 0 7 4 27
2 Αιγάλεω 6 2 3 1 6 3 22
3 Παναχαϊκή 6 3 1 2 7 9 21
4 Παναθηναϊκός Β’ 7 2 3 2 4 3 20
5 Γιούχτας 6 2 0 4 5 10 17
6 Ολυμπιακός Β’ 6 1 1 4 9 9 16