Έξοδος στα Φιλιατρά για τον Παναιγιάλειο

Μετά την επίτευξη του «μελανόλευκου» στόχου της παραμονής στην Γ΄ Εθνική, κατακτώντας την νίκη κόντρα στον ένα εκ των δύο «μνηστήρων» της ανόδου στην προτελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος, εκκρεμεί μία ακόμη (34η) για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναιγιάλειος καλείται να αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Φιλιατρών, σήμερα Κυριακή (27/4 – 16:00), την Εράνη σ’ ένα παιχνίδι το οποίο -πλέον- είναι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες. Η Αιγιώτικη ομάδα έχει ανανεώσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σε αντίθεση με τους μεσσήνιους που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση παραμονής.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες, «απαλλαγμένες» από οποιοδήποτε βαθμολογικό άγχος, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ελεύθερα και να ολοκληρώσουν την αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ωστόσο και σε αυτό το παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος, θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες αφού εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μαυρόπουλος, Τσίπρας όπως επίσης και οι τραυματίες Σανδραβέλης, Φωκαΐδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ανδρέας Μπέγκος του συνδέσμου Αργολίδας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο και Γεώργιο Τουρνικιώτη του συνδέσμου Αρκαδίας.