Έμαθε δεύτερο αντίπαλο το Πάτραι

Ο Πανθουριακός μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Mεσσηνιάς και πάει στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αντιμέτωπος με το Πάτραι. Θυμίζουμε έχει γίνει γνωστή η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί αντιμέτωπος ο πρωταθλητής Αχαΐας και αυτή είναι ο Παλληξουριακός.

Στο σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Μικρομάνης, παρουσία πολύ κόσμου, Θουρία και Κυπαρισσία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Οι γηπεδούχοι που έπαιζαν για δύο αποτελέσματα, κατάφεραν να πάρουν το βαθμό που ήθελαν και να πανηγυρίσουν στο τέλος δίκαια την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκαν πιο καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο μέρος και είχαν δοκάρι με τον Βασιλόπουλο.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο μιας και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες αλλά στο τέλος χάρηκε μόνο ο Πανθουριακός.

Συνθέσεις:

Πανθουριακός (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Βασιλόπουλος, Πέππας, Ζαραφέτας (87’ Μπαστακός), Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος, Καλογερόπουλος (78’ Γεωργιόπουλος), Κουρούπης (90+ Οδεμισιώτης).

Κυπαρισσία (Κώστας Παλαμάρας): Στεφανάκος, Γεωργιόπουλος, Καπλάνης, Μιτρόφ, Παν. Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Σκοζάι (72’ Παναγόπουλος), Κατσιώλης (80’ Ανδρουτσής), Αθανασόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος (87’Ντιόπ).