«Τεσσάρα» και 4η θέση για την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας

ΣΚΟΡΕΡ: 4΄ Οικονόμου, 25΄, πεν. 47΄ Π. Μητρόπουλος, 91΄ Α. Μητρόπουλος – 16΄ Κολαΐτης

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή της πορεία στην Α΄ Κατηγορία η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, επικρατώντας με 4-1 του Αστέρα Τσουκαλεΐκων, τερματίζοντας στην 4η θέση, πάνω από ομάδες όπως ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ο Ατρόμητος Πατρών και η Αχαϊκή.

Όχι μόνο είχαν μία ιδιαίτερα καλή παρουσία όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά η Ένωση αυτό το κατάφερε δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά. Στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων όλα κρίθηκαν πολύ νωρίς. Ο Οικονόμου μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ο Κολαΐτης ισοφάρισε, αλλά ο Παύλος Μητρόπουλος στο 25ο λεπτό έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Ο ίδιος παίκτης στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου από την «άσπρη βούλα» έκανε το 3-1 και στο 91΄ ο Α. Μητρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων μπορεί να τερμάτισε τελευταίος στα πλέι οφ, χωρίς να πάρει κανένα βαθμό στο ειδικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν μειώνει την επιτυχία τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας που βασίστηκε στα πλέι οφ κυρίως σε νεαρούς παίκτες που πήραν πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της νέας χρονιάς.

Συνθέσεις:

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Φ. Σχοινάς): Γκόντας (60΄ Καράμπελας), Τριανταφυλλόπουλος, Σταυρόπουλος, Καραχάλιος, Π. Μητρόπουλος (80΄Μαλλής), Οικονόμου (44΄ Αλέφαντος), Σπανός, Μανθόπουλος, Κατσιγιάννης (80΄ Α΄ Μητρόπουλος), Καλέλλης (80΄ Στεφόπουλος), Ξύδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Α. Ζαφειρόπουλος-Αλ. Χαρακίδας): Αθανασακόπουλος (60΄ Κυπριανίδης), Θωμάς, Δρίτσας (56΄ Ραβανος), Καλδίρης, Χαραλαμπόπουλος (66΄ Παπαβασιλείου), Τσεκούρας (46΄ Κατσαρός), Κοτσίνης, Γιωτόπουλος (46΄ Κράγια), Αθανασόπουλος, Κανελλόπουλος, Νάνος.