Έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας η Θύελλα Αιγίου

Θύελλα Αιγίου-Αετός Ρίου  2-1 (25΄ Διαμαντόπουλος, 84΄ Καραΐνδρος / 75΄ Κατσιούρας)

Ακόμα μία νίκη σημείωσε η Θύελλα Αιγίου, με την οποία συνεχίζει να ελπίζει για την είσοδο της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αιγίου βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από Νίκη Προαστίου και Αετό Πατρών, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται εντός έδρας με Άνω Καστρίτσι και Αναγέννηση Ψαθοπύργου αντίστοιχα, την στιγμή που οι Αιγιώτες ψάχνουν ένα πολύ δύσκολο διπλό μέσα στην Ακράτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου, με τους αξιόμαχους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 75’ λεπτό με ωραία ενέργεια του Κατσιούρα.

Στο 82’ λεπτό ο Καραίνδρος είχε δοκάρι για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, κάτι που τελικά έκανε στο 84’ λεπτό με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Κοντογιάννης (58΄ Νικολάου), Μαρδάς, Αθανασίου, Μπλάτα, Αποστολόπουλος, Λαμπίρης (70΄ Αρβανίτης), Γκοτσόπουλος (85΄ Τσεκούρας), Καραΐνδρος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Κ. Καψάλης): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρινάι, Μαρουντάς, Παπαθανασόπουλος (87΄Βορίσης), Μητρόπουλος (46΄ Στάμος), Βάρδας (65΄ Ιντζές), Βενιζέλος, Κομπολίτης (46΄ Κόγκας), Μπαμπίλης (74΄ Μούρτζης), Κατσιούρας