Έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ο Άρης Πατρών (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γεώργιος (Μπαλαρούτσος Παύλος, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος)

Σκόρερ: 45+2′ Σπανός Πεν, 65′ Μπίσα

Μεγάλη νίκη για τον Άρη Πατρών μέσα στα Προσφυγικά, καθώς επικράτησε της Νίκης Προαστίου με σκορ 2-0, για την 4η αγωνιστική των play offs της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου, μπήκε δυναμικά στο ματς, καθώς μέσα σε 20′ παιχνιδιού είχε τέσσερις χαμένες κλασικές ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι, ωστόσο η μπάλα μπήκε στα δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Σπανού, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Απ’την άλλη η ομάδα του Νίκου Πατρώνη δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Άρη και αυτό η ομάδα των Προσφυγικών το εκμεταλλεύτηκε βάζοντας και δεύτερο γκολ στο 65′, όταν ο Μπίσα υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά, την έφερε στο δεξί, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη, ο Άρης Πατρών ξανά πήγε στη δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο Πατρών και έμειναν όλα ανοιχτά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης φιλοξενείται στο Α. Κάνιστρας από τον Κεραυνό Αγ Βασιλείου, ενώ η Νίκη Προαστίου υποδέχεται στο γήπεδο της τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Το φίλμ του αγώνα :

11‘ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδέρη από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

14‘ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σιδέρης με προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Σπανός έκανε το σουτ αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

15‘ Έπειτα από μια σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Σπανός έκανε την κεφαλιά αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

16‘ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μπίσα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Σπανός δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία και η αυτή κατέληξε άουτ.

30‘ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Σταθόπουλος με κεφαλιά έστειλε την πάνω από τα δοκάρια άουτ.

36‘ Πρώτη φάση για τη Νίκη στο ματς, όταν ο Ζεκιάι έστρωσε στον Παπαχριστόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

41‘ Έπειτα από τη σέντρα του Λιμάτσι από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Μπίσα έκανε την κεφαλιά αλλά ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

43‘ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σταυρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

45‘ Πέναλτι για τον Άρη, όταν ο Λιμάτσι τσίμπησε την μπάλα, ο Θεοδωρόπουλος ανέτρεψε τον παίκτη του Άρη και ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα.

45+2 Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Σπανού, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

58‘ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Λιμάτσι έκανε την μπαλιά για τον Μπίσα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

65′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Μπίσα υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά, την έφερε στο δεξί, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

90‘ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μενύχτας έκανε την σαραντάρα μπαλιά, ο Παρασκευόπουλος κατέβασε την μπάλα, έκανε το πλασέ σε κενή εστία αλλά τελευταία στιγμή ο αμυντικός έβαλε το πόδι του και έδιωξε την μπάλα.

Άρης Πατρών (Χρήστος Καραπίτσος): Τσιρίνης, Πανάρετος, Σταυρόπουλος (86′ Λάτσης), Σταθόπουλος, Σιδέρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούμπαλης (70′ Μενύχτας), Λιμάτσι (81′ Γεωργόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Σπανός (81′ Παρασκευόπουλος), Μπίσα (70′ Θωμάς)

Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης): Θεοδωρόπουλος, Σταματάκης, Χρυσανθακόπουλος, Μοσχόπουλος (45′ Ασημάκης), Σοφιανόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Ζεκιάι (45′ Παπαδιονυσίου), Ντζάνης (76′ Καψής), Πατρώνης (76′ Τζώρτζης), Αντωνόπουλος, Παπαχριστόπουλος (45′ Φούντος)

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση