Κρατήθηκε στην κορυφή των Play Off ο Ατρόμητος Πατρών (photos)

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ανδριανός Κωνσταντίνος (Οικονόμου Σπήλιος, Ανδριανός Μιχάλης)

Σκόρερ: 30′ 67′ Αποστολόπουλος

Κρίσιμη νίκη για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επικράτησε του Διαγόρα Βραχνεΐκων με σκορ 2-0, για την 4η αγωνιστική των play offs της Α’ κατηγορίας.

Γενικά στο ματς δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο η ομάδα του Σάκη Πεφάνη ήταν πιο αποτελεσματική βάζοντας δύο γκολ και έχοντας δύο δοκάρια.

Στο 30′ ήρθε το πρώτο γκολ, όταν ο Μαστραντωνάκης έστρωσε την μπάλα στον Αποστολόπουλο αυτός έκανε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έβαλε και δεύτερο γκολ στο 67′, όταν ο Γκολφινόπουλος Ν προσπάθησε να δώσει πάσα στον συμπαίκτη του, ο Αποστολόπουλος έκανε την κόντρα, έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Θανόπουλο και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 της ομάδας του Σάκη Πεφάνη.

Τέλος στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Διαγόρας μένει με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Καραμπούλας ήταν ο τελευταίος παίκτης στην άμυνα και σταμάτησε την πάσα του Αγγελόπουλου με το χέρι, ο οποίος θα έβγαζε τετ α τετ τον συμπαίκτη του απέναντι από τον τερματοφύλακα. Έτσι ο Ανδριανός έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα και υπολόγισε φάουλ έξω από την περιοχή. Και έτσι έμεινε το τελικό αποτέλεσμα 2-0.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος Πατρών φιλοξενείται από τη δύσκολη στην έδρα της θύελλα Πατρών, η οποία έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της από την προηγούμενη σεζόν, ενώ ο Διαγόρας Βραχνεΐκων φιλοξενείται επίσης από τη δύσκολη πάντα Νίκη Προαστίου.

Το φίλμ του αγώνα :

2′ Δυνατό μακρυνό σουτ του Αποστολόπουλου αλλά ο Θανόπουλος δεν είχε θέμα και μπλόκαρε την μπάλα.

3‘ Πρώτη καλή φάση για τον Διαγόρα, όταν ο Σκούρτας έκανε την πάσα για τον Τζουραμάνη από τα δεξιά, έκανε το πλασέ αλλά ο Μπίτη μπλόκαρε την μπάλα.

9‘ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Αρβανίτης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κωστής με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Θανόπουλου και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

30′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Μαστραντωνάκης έκανε την πάσα για τον Αποστολόπουλο, αυτός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

45‘ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Θανόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

67′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Αποστολόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Γκολφινόπουλο Νίκο, βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Θανόπουλο, έκανε το πλασέ και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

80‘ Ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή από τον Τζουραμάνη, αλλά ο Μπίτη μπλόκαρε την μπάλα.

86‘ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να τελειώσει το ματς, οταν ο Μπακόπουλος βγήκε μόνος του από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Θανόπουλου και άουτ.

90+3‘ Έχουμε αποβολή για την ομάδα του Διαγόρα, καθώς ο Καραμπούλας ήταν ο τελευταίος παίκτης στην άμυνα και σταμάτησε την πάσα του Αγγελόπουλου με το χέρι, ο οποίος θα έβγαζε τετ α τετ τον συμπαίκτη του απέναντι από τον τερματοφύλακα. Έτσι ο Ανδριανός έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα και υπολόγισε φάουλ έξω από την περιοχή.

90+4 Έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου, ο Θανόπουλος έδιωξε την μπάλα εντυπωσιακά με γροθιές μακριά.

Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Μπίτη, Μακρής, Χριστόπουλος, Σπανός, Νικολόπουλος, Αρβανίτης (82′ Γκότσης), Στεργίδης (70′ Σμυρλής), Αποστολόπουλος, Λαζανάς, Μαστραντωνάκης (63′ Αγγελόπουλος), Κωστής (82′ Μπακόπουλος)

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Κώστας Τσιπιανίτης): Θανόπουλος, Μπουρνάκας, Κόκιος, Καραμπούλας, Γκολφινόπουλος Ν., Μπουρίκας (26′ Μαλτέζος Κ.), Μαλτέζος Δ., Γκολφινόπουλος Φ., Σκούρτας (71′ Παπαπέτρος), Χουσελάς (64′ Ταγάρας), Τζουραμάνης

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση