Υπόθεση… Tσίρκοβιτς η παραμονή του Ατρομήτου Λάππα!

O Aτρόμητος Λάππα με ένα ντεμαράζ νικών κατάφερε ένα σπουδαίο επίτευγμα, αφού θα βρίσκεται στην Α΄ Κατηγορία και τη νέα αγωνιστική χρονιά με τον πολύπειρο τεχνικό Μίκι Τσίρκοβιτς να βάζει το λιθαράκι του.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, όταν και η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Από εκεί και μετά όλα άλλαξαν, με τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου να δίνουν τα πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να καταφέρνουν μάλιστα μέσα από ωραίο ποδόσφαιρο να σώσουν την χρονιά και να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκτός από τον Μίκι Τσίρκοβιτς που κατάφερε να μεταμορφώσει την ομάδα προς το καλύτερο σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι παίκτες που ήρθαν τον περασμένο Ιανουάριο στη μεταγραφική περίοδο.

Σίγουρα η προσπάθεια είναι συλλογική για το σωματείο του Λάππα, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές άφησαν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, ωστόσο άξιος αναφοράς είναι ο Μίμης Παναγόπουλος που επέστρεψε στα “δρώμενα”, βοηθώντας σημαντικά το σύλλογο.

Ο Μίμης Παναγόπουλος με δήλωσή του στο patragoal.gr τον ευχαρίστησε: “Eυχαριστώ τον Μίκι Τσίρκοβιτς για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Είναι αγωνιστής της ζωής και πάντα νικητής μέσα στο γήπεδο”.

Και τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος Λάππα θα είναι το ρόλο που του αξίζει σε αυτή την κατηγορία. Θα είναι πρωταγωνιστής…