Ατρόμητος Πατρών: Πρεμιέρα με στόχο το διπλό στη Ζάκυνθο

Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων ξεκινάει από τη Ζάκυνθο, όπου στις 3:30 αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Θύελλα Αμπελοκήπων με στόχο φυσικά να διεκδικήσει τη νίκη.

Εξαρχής ο στόχος των “πορτοκαλί” είναι η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες και όπως δηλώνει ο προπονητής, Σάκης Πεφάνης παρά τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα και να επιτευχθεί με επιτυχία το πλάνο τους.

Οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ατρόμητος είναι αρκετές και σημαντικές καθώς στην πρεμιέρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες, Γκάτση, Χριστόπουλο, Στεργίδη, Κωστή και τον τιμωρημένο Μπακόπουλο. Αμφίβολος και ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπείες και “παίζεται” η συμμετοχή του.

Η αποστολή των “οράνιε” αποτελείται από τους Μπίτι, Τρίγκα, Αρβανίτη, Λαζανά, Αποστολόπουλο, Αγγελόπουλο, Γκότση, Παναγιωτόπουλο, Μαστραντωνάκη, Μακρή, Στεργίδη, Νικολακόπουλο, Σπανό, Παπασπυρόπουλο, Πανταζόπουλο, Κορφιάτη, Λαζαρίδη, Σμυρλή και Γκάτση.

“Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι’ αυτό θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά και με μεγάλη συγκέντρωση για ένα θετικό αποτέλεσμα που το θέλουμε πολύ. Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε είναι καλές και με εμπειρία, αφού κάποιες αγωνίζονται ανά διαστήματα στη Γ’ Εθνική. Εμείς έχουμε σαν αντίδοτο τη δίψα για τη συμμετοχή μας στην ανώτερη κατηγορία»”, τόνισε ο προπονητής, Σάκης Πεφάνης.

Τα άλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:
Δημ. Στάδιο Γυθείου, 17.00: Πανγυθεατικός – Μιλτιάδης, Τριανταφύλλου (Αργολίδας).
Γηπ. Παναρκαδικού, 14.30: Παναρκαδικός – Παλληξουριακός, Νικολάου (Αθηνών).
Ρεπό ο Ξενοφών Κρεστένων.

Η αντίπαλος του Ατρομήτου Πατρών

Είναι η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ζακύνθου, καθώς επικράτησε στο τέλος του ΑΟ Λεβάντε με 3-1. Προπονητής της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Τρουπιώτης και πρόεδρος η Ροδούλα Σπινθάκη. Η κυρία Σπινθάκη είναι ιατρός – παθολόγος στο νησί. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο και είχε διατελέσει και πρόεδρος στον ΑΠΣ Ζακύνθου.

Το τελευταίο πρωτάθλημα της Θύελλας Αμπελοκήπων ήταν την περίοδο 2012-2013 και τότε στα μπαράζ είχε αγωνιστεί κόντρα στην πρωταθλήτρια της ΕΠΣΑ, Αναγέννηση Πατρών. Από τότε συνέβησαν ποτέ. Η ομάδα διαλύθηκε, τα τρία τελευταία χρόνια ανασυντάχθηκε και έφτανε συνεχώς στην πηγή χωρίς να πίνει νερό.

Παίκτες – “βαρόμετρο” της ομάδας είναι ο Κώστας Κάρδαρης, που έχει αγωνιστεί σε ομάδες Β’ – Γ’ Εθνικής, ο Έρικ Μούστα και ο Σάκης Μαλαφούρης. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη Θύελλα Αμπελοκήπων είχαν αφαιρεθεί 6 βαθμοί λόγω των όσων είχαν γίνει στο ματς με τον ΑΟ Τσιλιβή.