Ένταση και οριστική διακοπή στο ντέρμπι της Β’ Κατηγορίας

Οριστική διακοπή είχαμε στον ντέρμπι του α’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Αστέρα Μιντιλογλίου και το Σταροχώρι, αφού είχαμε ένταση με ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή Κωνσταντίνο Οικονόμου να κλείνει οριστικά το φύλλο αγώνος, στο οποίο χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής :

Στο 74’ λεπτό μετά από ακύρωση τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας ως οφσάιντ από τον β’ βοηθό, επικράτησε μεγάλη ένταση από τους ποδοσφαιριστές και οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι βρισκόντουσαν μισό μέτρο πίσω από τον β’ βοηθό και πίσω από το συρματόπλεγμα τον έφτυσαν και έχοντας αναμμένο πυρσό, χτύπησαν τα σύρματα θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα.

Αποφάσισα την προσωρινή διακοπή του αγώνα και κάλεσα την Αστυνομία. Μετά από 20’ λεπτά η Αστυνομία κατέφθασε και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Στο 82’ λεπτό και μετά από καταλογισμό φάουλ κατά της γηπεδούχου ομάδας μεταξύ κέντρου και τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, εκτοξεύτηκε μπουκάλι από την κερκίδα προς τον αγωνιστικό χώρο και από την μεριά που ήταν οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας. Το μπουκάλι δεν χτύπησε κάποιον.

Στο ίδιο λεπτό απέβαλλα με κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Κ.Θ., ο οποίος σκαρφάλωσε επάνω στην κερκίδα και κινήθηκε απειλητικά προς τον φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας. Στο ίδιο λεπτό αποφάσισα και την οριστική διακοπή του αγώνα γιατί οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έφτυσαν ξανά τον β’ βοηθό και έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα.

Με την είσοδο μου στα αποδυτήρια, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Θ.Κ., με απείλησε λέγοντας «Να θυμάσαι την φάτσα μου, θα σε γ*****, θα σε βρώ έξω».

Η Αστυνομία μετά την επανέναρξη του αγώνα βρισκόταν στο χώρο του γηπέδου και μετά την διακοπή επενέβη σε σύγκρουση που δημιουργήθηκε σε χώρο εντός των αποδυτηρίων.