Έπαιξε όσο χρειαζόταν για να νικήσει το Πάτραι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς

ΣΚΟΡΕΡ: 31′ Δημητρακόπουλος, 48′ Γραμματικόπουλος, 68′ Τσίφας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του το Πάτραι, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του Άνω Καστριτσίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» έδειξαν την κατάλληλη σοβαρότητα και έφτασαν στη δεύτερη σερί τους νίκη στο φετινό μαραθώνιο. Το 0-1 έγινε στο 31ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Μωραΐτη, ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος πήρε την κεφαλιά και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Σταμάτη Σαρρή.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου ο γκολκίπερ Αναστασοβίτης έκανε το γέμισμα, σουτ στην κίνηση του Νίκου Γραμματικόπουλου και 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 68΄ ο Σωτήρης Τσίφας παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ που έγινε.

Συνθέσεις:

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Β. Μπαλατής): Κατσίκης, Μπουρνάκας, Δουληγέρης, Ζαΐμι, Ηρειώτης (57’ Ζέρβας), Μπαλάσης, Χαϊράνι (74’ Γεωργίου), Κωνσταντόπουλος, Ραυτόπουλος (74’ Αρκαντίνης), Λάππα (74’ Σπυρόπουλος), Χριστόπουλος (69’ Μπούρδος).

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Παναγόπουλος (78’ Γιαννόπουλος), Γερογιάννης, Ιωάννου, Γιαννόπουλος, Βάρρας (86’ λ.τ. Σταθόπουλος), Τσίφας (72’ Νικολάι), Γραμματικόπουλος, Μωραΐτης, Δημητρακόπουλος, Σκιαδαρέσης.