Ιδανικό ξεκίνημα στη χρονιά για τον Πήγασο Μπεγουλακίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρονάς

ΣΚΟΡΕΡ: 13’ 62’ Αποσκίτης, 15’ Παπαδημητρακόπουλος

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου συνέχισε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 της Δόξας Νιφορεΐκων εκτός έδρας, κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Στο 13ο λεπτό έγινε το 0-1 από το Νίκο Αποσκίτη. Ο αμυντικός της Δόξας γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα, ο έμπειρος παίκτης «μυρίστηκε» τη φάση και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί».

Το 0-2 έγινε δύο λεπτά αργότερα. Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Νίκου Δημητρόπουλου από δεξιά, σέντρα του Κριμπά, κεφαλιά του Παπαδημητρακόπουλου και προβάδισμα δύο τερμάτων για τους Μπεγουλακιώτες.

Στο 62΄ ο Γκοτσόπουλος θα βρει με κάθετη τον Παπαδημητρακόπουλο που θα «τραβήξει» όλη τη άμυνα πάνω του και θα βγάλει πάσα «πάρε βάλε» στον Αποσκίτη που κινήθηκε έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 60΄ είχε προηγηθεί η σωτήρια επέμβαση του Νίκου Τρίγκα σε τετ α τετ των γηπεδούχων. Εκπληκτικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αθανασόπουλος στην άμυνα δεν έχασε μονομαχία, ενώ φοβερός ήταν και ο Ηλίας Γεωργόπουλος στη μεσαία γραμμή.

Στα θετικά της αναμέτρησης συγκαταλέγεται και η συμμετοχή των δύο νεαρών του Πήγασου Μπεγουλακίου, Κανελλάκη και Ψυχογίου (2004 γεννηθέντες) που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ (Αγγ. Κίκινας): Πετρόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Σέμα (36’ Κυριακόπουλος), Β. Αγγελόπουλος, Νταλάπας, Λεχουρίτης (46’ Μπακάλης), Βρύνιας, Παππάς, Ταπεινός (66’ Γεωργόπουλος), Καρέλας (46’ Αθανασόπουλος), Ανδρικόπουλος (66’ Ραυτακόπουλος).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Τρίγκας, Ζαχαρόπουλος (88’ Κανελλάκης), Μέρελης, Κριμπάς (88΄Ψυχογιός), Αθανασόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος (84’ Ανδρεόπουλος), Φωτόπουλος, Καλογερόπουλος, Γεωργόπουλος (84’ Μπαλάσης), Αποσκίτης, Γκοτσόπουλος (66΄Ηρακλέους).